sr

Proizvodi

Uniforma za komunalnu policiju

UNIFORMA ZA KOMUNALNU POLICIJU 

JAKNA (31011299)

Jakna je izrađena od dvoslojne dišljive Sympatex tkanine. Kopčanje je pomoću patent zatvarača i duple zaštitne lajsne. Ispod lajsne se nalazi vertikalni džep sa patent zatvaračem. Krznena kragna se može skidati. Na ramenima se nalaze epolete. Podloge za kačenje identifikacionih oznaka postavljene su na prednjem delu jakne i na rukavima. Na struku se nalaze kosi džepovi sa poklopcima sa skrivenim drikerima. Rukavi se završavaju manžetnama. Regulisanje otvora rukava vrši se pomoću lajsni sa čičak trakama. Na bočnim delovima jakne nalaze se prorezi sa patent zatvaračima. Reflektujuće trake u predelu ramena sa prednje strane. Na leđima je postavljen natpis od 3M reflektujuće termo-folije.

Veličine: M, L, XL, XXL

KOŠULJA (31011699)

Košulja je ravnog kroja sa kragnom sa reverima.
Izrađena je od tkanine koja je mešavina sintetike i pamuka. Kopča se dugmadima. Na ramenima se nalaze epolete koje se mogu skidati. Na grudima su džepovi sa poklopcima i dugmadima. Krajevi rukava se završavaju manžetnama koje se kopčaju dugmadima. Na leđima su formirane falte radi veće udobnosti. Podloge za kačenje oznaka smeštene su na grudima i rukavima.

Veličine: M, L, XL, XXL

PANTALONE (31012099)

Pantalone su izrađene od tkanine koja je mešavina pamuka i sintetike. Kopčanje je pomoću dugmeta i patent zatvarača. Pojas ima gajke. Nogavice su ravnog kroja. Na struku se nalaze kosi džepovi. Na zadnjoj strani pantalona nalazi se džep sa poklopcem.

Veličine: M, L, XL, XXL

 

 

Više iz ove kategorije « Pantalone TACTICAL ONE Jakna COMBAT »