sr

Proizvodi

Ranac ATU

ATU RANAC (31900199)

Izrađen je od jake sintetičke tkanine sa zaštitnim nanosom. Namenjen je za nošenje borbene opreme. Njegova konstrukcija omogućava ravnomerni raspored tereta.

Ukupna zapremina je oko 120 l. Bočni kargo džepovi mogu se skinuti i koristiti nezavisno. Svaki ima zapreminu od 7.5 l. Zapremina glavnog odeljka je 85 l i ima odvojivi poklopac zapremine od 5 l. Na glavnom odeljku postoji džep za smeštaj puške. Poklopac, prednji i bočni džepovi imaju patent zatvarače. Oni se takođe mogu dotezati sintetičkim vrpcama. Unutar prednjeg džepa postoji dodatni otvor sa patent zatvaračem za pristup glavnom odeljku. Na donjem delu glavnog odeljka nalazi se odvojen prostor koji se zatvara patent zatvaračem i kome se takođe može pristupiti i sa spoljne strane.

Džepovi i glavni odeljak dodatno su osigurani sintetičkim trakama za zatezanje. Na prednjoj strani ranca nalazi se ručka za izvlačenje/nošenje ranca. Uprtači i trake koje idu preko grudi su postavljene sunđerom i mogu se podešavati. Kaiš za učvršćivanje oko struka je takođe postavljen sunđerom i može se podešavati. Kopča se pomoću plastične kopče sa trostrukim osiguranjem. Leđni deo ranca je ukrućen i obložen sunđerom. Po zahtevu, ranac se može opremiti i vodonepropusnom navlakom.

Boja: komuflažna, zelena, plava i crna

Više iz ove kategorije Modularni ranac »