sr

Proizvodi

Modularni ranac

MODULARNI RANAC (31900099)

Modularni ranac izrađuje se od visokokvalitetnog, sintetičkog materijala otpornog na habanje. Ravnomerni raspored tereta obezbeđen je konstrukcijom ranca. Naš Modularni ranac sastoji se iz dva dela: Transportni ranac i Borbeni ranac, od kojih se svaki može nezavisno koristiti. Oba ranca imaju podesive uprtače postavljene sunđerom i ručke, kao i podesive gurtne za nošenje vreće za spavanje, podloge za spavanje, ili šatora.

TRANSPORTNI RANAC

Transportni ranac sastoji se od glavnog odeljka sa poklopcem i dva bočna kargo džepa sa poklopcima. Između ovih džepova i bočnih strana ranca ostavljeno je dovoljno prostora za smeštaj puške. Na spoljnoj strani poklopca sa zadnje strane nalazi se džep sa patent zatvaračem. Dužina gurtni za fiksiranje ranca na grudima i na struku može se podešavati, a kopčaju se plastičnim kopčama.

Dimenzije: 750 mm x 600 mm x 220 mm.

Zapremina: 60 L (sa džepovima)

BORBENI RANAC

Borbeni ranac sastoji se iz glavnog odeljka koji ima poklopac sa patent zatvaračem, i od dve odvojive futrole učvršćene za ranac metalnim kopčama. Takođe ima podesive gurtne sa plastičnom kopčom za fiksiranje ranca na grudima.

Zapremina: 25 L

Boje: kamuflažna, zelena, plava i crna.

Više iz ove kategorije « Ranac ATU Medicinski ranac »