sr

Proizvodi

Kamuflažne mreže 3D

3D KAMUFLAŽNE MREŽE

Kamuflažne mreže značajno smanjuju verovatnoću opažanja od strane svih senzora koji se koriste na modernom bojnom polju. Namenjene su da budu korišćene kao privremena ili polu-stalna zaštita za razne tipove taktičke opreme i instalacija na terenu, onemogućavajući neprijateljsko osmatranje.

Kamuflažne mreže su tako obojene, i sa takvom teksturom i šarom da odgovaraju okolnom terenu. Mreže imaju dva lica tako da su efektivne za vreme svih sezona (proleće/leto, jesen/zima). Mogu se koristiti u opšte svrhe ili se mogu iskrojiti za specifične namene. Standardne mreže su pravougaonog oblika sa osnovnim merama u odnosu 1:2 (6.0 m x 12.0 m and 3.0 m x 6.0 m). Po zahtevu, mreže mogu da budu proizvedene u bilo kom obliku ili veličini. Prosečna težina završene mreže je manja od 300 g/m2.

Mreže mogu brzo da se sklapaju/rastavljaju pomoću elemenate za sklapanje i da se postave preko objekta koristeći pribor za postavljanje mreža.

Materijal mreža je samogasiv, otporan na vodu, otporan na gljivice i može se primenjivati u temperaturnom opsegu od -30°C do +70°C.

Kolorimetrijske vrednosti i IC refleksija odgovaraju prirodnom okruženju.
Mat površina ima mali odsjaj (maks. 2/85°).
Lišće obezbeđuje trodimenzionalnu teksturu.

Vise...

Više iz ove kategorije Zimsko kamuflažno odelo M2000 »