sr

Proizvodi

Taktički opasač

TAKTIČKI OPASAČ 

Taktički opasač namenjen je Specijalnim jedinicama. Izrađen je od sintetičke tkanine velike izdržljivosti, postavljen sunđerom i paspuliran sintetičkom trakom. Opasač se može podešavati po dužini, a kopča se pomoću plastične kopče sa dvostrukim osiguranjem.

Za opasač se mogu kačiti različite futrole, npr.:

  • futrola za rezervni okvir
  • futrola za lisice
  • futrola za nisko nošenje oružja
  • futrola za radio uređaj

Futrole su izrađene od sintetičke tkanine velike izdržljivosti i imaju otvore za provlačenje opasača. Futrola za Motorolu namenjena je tipu GP-300 i opremljena je sintetičkom vrpcom za osiguranje uređaja. Futrole za lisice i rezervne okvire imaju poklopce sa drikerima i čičak trakama. Otvori na dnu obezbeđuju oticanje vode.
Konstrukcija futrole za nisko nošenje kombinuje bezbedno nošenje oružja sa brzim potezanjem. Oružje je osigurano plastičnim trakama ili gurtnama. Pištoljska futrola fiksirana je za opremu za nisko nošenje koja se vezuje za opasač pomoću trake koja se može podešavati po dužini. Futrola i oprema za nisko nošenje izrađene su od tkanine velike izdržljivosti i postavljene su sunđerom. Sastavni deo opreme za nisko nošenje oružja su sintetičke i elastične trake koje se obavijaju oko noge i tako fiksiraju futrolu. Na taj način omogućeno je brzo potezanje oružja i njegovo nesmetano vraćanje u futrolu. Futrola ima sistem za podešavanje sile potezanja.

Boja: crna

Modeli: CZ99, Magnum 357, Glock 17/19, 7.62, HS2000, Sig Sauer 225

 

R.Br. Delovi opasača Šifra proizvoda
1. Futrola za rezervni okvir 31900499
2. Futrola za lisice  31900599
3. Futrola za nisko nošenje oružja  31900699
4. Futrola za radio uređaj 31900799
5. Opasač 31900899
Više iz ove kategorije Crni / beli kožni komplet »