Serbian  English

Sadr×aj ove stranice zahteva noviju verziju Adobe Flash Player-a.

Preuzmi Adobe Flash player

Donacija savremene opreme Jovinoj gimnaziji

Dana 21. 11. 2017. godine, novosadsku gimnaziju " Jovan Jovanovi─ç Zmaj" , posetio je gospodin Mile Dragi─ç i ispred Proizvodnje Mile Dragi─ç kao i beogradskog hotela Moskva, izdvojio donaciju ovoj gimnaziji u vidu softverskog rešenja Labkit. Ovom prilikom, gimnazija je dobila donaciju u vidu 5 poklon setova najsavremenijih u─Źila.

 

Labkit softver je namenjen školskim laboratorijama za fiziku, hemiju, biologiju i termodinamiku. U─Źenicima ─çe omogu─çiti da budu u korak sa školama u zemljama Evropske unije, pošto su ovakvu opremu u─Źenici vi─Ĺali samo po seminarima i takvim školama.

 

Nakon prvih obavljenih laboratorijskih ve┼żbi sa novom opremom, Mile Dragi─ç je zaklju─Źio: " Snaga budu─çnosti naše zemlje le┼żi u mladim, vrednim i pametnim ljudima". Pritom je izrazio svoje zadovoljstvo i naglasio da je investicija u razvoj nauke, najbolja investicija koju jedna kompanija ali i pojedinac mo┼że da napravi.

 

Direktor Gimnazije "Jovan Jovanovi─ç Zmaj", Radivoj Stojkovi─ç je dodao da je ovo veoma bitna donacija za razvoj i napredak za sve u─Źenike ove škole, na njihovom putu u razvoj nauke u Srbiji.

 

Softver Labkit je softver namenjen za ra─Źunare (prilago─Ĺen u─Źenicima na srpskom i engleskom jeziku), u okviru koga se lako rade laboratorijski eksperimenti sa pregledim promenama mernih veli─Źina. Sve ve┼żbe unutar ovog softvera su uz grafi─Źki prikaz i detaljno uputstvo, radi lakšeg pra─çenja i razumevanja.

PROIZVODNJA MILE DRAGI─ć
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPontÔäó, The miracles of scienceÔäó, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.